Kościół wobec niepełnosprawności : dobroczynność a miłosierdzie : stanowisko wybranych teologów niepełnosprawności / Anna Maliszewska. - Maliszewska, Anna (1983- ).
Słowa kluczowe: teologia niepełnosprawności, niepełnosprawność, Kościół, miłosierdzie, dobroczynność.