[Spiritus-Brennerei zu Raudnitz] Photographie von H. Prothmann. - Prothmann, Hermann (H. Prothmann, 1865)
Przedstawia budynek gorzelni w Rudzienicach koło Iławy, na pierwszym planie trzej mężczyźni, ok. 1865 r.