Literatura emigracyjna po niemiecku - Polechoński, Krzysztof; Wilkiewicz, Zbigniew R. (1953- ). (1996)
Recenzja książki : Polnische Exilliteratur 1945-1980 / Zbigniew R. Wilkiewicz. Köln, 1991.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.