Ex Libris F. Bargallo De Tous J'accueille Pour Tous J'effeuille Partout Je Cueile / Henry-André. - Henry-André (1857-1932) (1907)
Na tle bukietu kwiatów karty, na wierzchniej monogram wiązany FB, na spodniej napis: Ex Libris F. Bargallo. U góry ręce trzymające karty z grafikami, na banderoli napis: De Tous J'accueille Pour Tous J'effeuille Partout Je Cueile. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.