[Afisz. Incipit] W ostatnim czasie wznowił swą działalność Polski Związek Zachodni w Słupsku ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o spotkaniu organizacyjnym związku w Ratuszu słupskim 13.12.1946 r.