Gdańsk - Gdańsk w odbudowie widok z ul. Ogarnej / Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia Gdańsk w odbudowie, na pierwszym planie zachowany portal kamienicy nr 85/86 przy ul. Ogarnej.