Gdańsk - Gdańsk w odbudowie widok z ul. Ogarnej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1952)
Przedstawia Gdańsk w odbudowie, na pierwszym planie zachowany portal kamienicy nr 85/86 przy ul. Ogarnej.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie