Der Bibliothekssaal Sr. Königl. Hoheit des Kronprinzen im Königl. Schlosse zu Berlin. ([Eduard Pietzsch und Comp], 1839)
Przedstawia wnętrze Sali biblioteczna Jego Królewskiej Wysokości Następcy Tronu w Zamku Królewskim w Berlinie.