[Afisz. Incipit] Zarząd Dzielnicowy Z.M.P. Gdańsk-Śródm. organizuje w dniu 11.III.56 r. ... Wielki Koncert Rozrywkowy p.t. "Strzyżenie golenie" ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o koncercie, w którym biorą udział czołowi artyści Wybrzeża: Aleksandra Łacińska, Czesław Babiński, Stefan Cejrowski, Jerzy Podsiadły, Tadeusz Kochański, Janina Zielińska, Zygmunt Kamiński, akompaniament - Karol Baryła.