Ex Numismatici Marie Rose De Langhe-Theunis W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
W kole przedstawia na tle motywu roślinnego dwie monety antyczne, w otoku napis: Ex Numismatici Marie Rose De Langhe-Theunis. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.