Ora bei Danzig F. Bils. - Bils, Friedrich Heinrich (1801-1853) (Lith. Inst. v. A. Rahnke ; Verlag d. Buch- u. Kunsthandlung v. Fr. Sam. Gerhard, 1839)
Przedstawia widok Orunii ujęty ze wzgórza parkowego, położonego naprzeciwko kościoła.