[Afisz. Incipit] Zarządzenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 1.III.1947 r. w sprawie zabezpieczenia nasion ... / J. Krassowski. - Krassowski, Jan ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia Starosty Powiatowego Tczewskiego w sprawie zabezpieczenia nasion, 1947 rok.