[Afisz. Incipit] Zarządzenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 1.III.1947 r. w sprawie zabezpieczenia nasion ... - Krassowski, Jan. (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia Starosty Powiatowego Tczewskiego w sprawie zabezpieczenia nasion, 1947 rok.
Keywords: Rolnictwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.