Ex Libris Teresy i Jarosława Koniecznych / Jóżef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1979)
Klęcząca naga kobieta trzymająca w rękach dwie tarcze herbowe, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Teresy i Jarosława Koniecznych.