[Afisz. Incipit] Koncert stuosobowy reprerezentacyjny chór Związku Harcerstwa Polskiego-Warszawa ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 11.08.1947 r. w słupskim Teatrze Miejskim.
Keywords: Harcerze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Chóry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.