Ex Libris Marjolki [!] Więckowicz Księżniczki Zachwastówki / [Andrzej Kot]. - Kot, Andrzej (1946-2015) (2000)
Przedstawia w rombie dwie ryby zwrócone do siebie pyszczkami, na ich tle kwadrat. Napis wokoło: Ex Libris Księżniczki Zachwastówki Marjolki Więckowicz.