Przejazd platformy z makietą na trasie - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1988)
Przedstawia próbny przejazd makiety reaktora atomowego do Elektrowni w Żarnowcu na trasie Gdynia - Żanowiec, widoczna droga w okolicach Połczyna koło Pucka, 29. 09. 1988 roku.
Tytuł na awersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Data na awersie.
Keywords: Elektrownia "Żarnowiec" -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.