Wielką zabawę taneczną urządza Stronnictwo Ludowe w lokalu "Pod Grunwaldem" ulica Kartuska 22-24. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie.
Keywords: Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne; Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne