Aristotelis de cura rei familiaris lib. I. Leonhardo Aretino interprete. Isocratis oratio de vitae institutione ad Demonicum scripta. / Eodem interprete. - Bruni, Leonardo (ok. 1370-1444); Pseudo-Aristoteles; Isocrates (436-338 p.n.e.); Bonifacio, Giovanni Bernardino (1517-1597)
Karta 1r początek przedmowy: "Preciosa sunt interdum"; 3v początek tekstu: "Res familiaris et res publica inter se differunt". 24r początek przedmowy: "Cum graece quasdam Isocratis orationes"; 28r początek tekstu: "Multis quidem in rebus o Demonice sed in primis".