[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza Oddział Miejski w Sopocie urządza Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie 12.02.1949 r. w Sopocie ul. Chopina 16.