Stres a wolność - Sloterdijk, Peter (1947- ).; Baran, Bogdan (1952- ).; Fundacja Aletheia (Warszawa : Wydawnictwo Aletheia, 2018)
Tekst wygłoszony przez autora 6 kwietnia 2011 roku w ramach cyklu Berliner Reden zur Freiheit.
Keywords: Stres -- aspekt psychologiczny; Wolność -- filozofia; Stres -- aspekt społeczny; Wolność -- aspekt społeczny