Okręt Rzplitej Polskiej "Warta" (Transportowiec) / mal. J. Bałuk. - Bałuk, Jerzy (1898-1947) (2024)
Przedstawia reprodukcję obrazu Jerzego Bałuka prezentującego transportowiec O. R. P. "Warta" w morzu.