[Afisz. Incipit] Obwieszczenie na mocy art. 8 i 9 ... w sprawie uregulowania obrotu zwierzętami gospodarskimi ... - Przybylski, Andrzej (działacz samorządowy). (Słupsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uruchomieniu targowiska dla zwierząt.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.