Original Niagara - Gustav Mankenberg (Szczecin). ([S.l. : s.n., 1930)
Druk reklamujący produkty niemieckiej, przedwojennej firmy Gustav Mankenberg.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Przemysł -- Polska -- Szczecin -- 1900-1945 -- druki ulotne