Th. Roscher Dr. G. R. Hannover AB. - Brager, Albert ( -1929) (1895)
W ozdobnej ramce w środku otoczony labrami herb rodziny Roscher. Na górze po środku godło cesarstwa niemieckiego, niżej trzy herby rodzinne właściciela, u dołu napis: Th. Roscher Dr. G. R. Hannover umieszczony między dwoma herbami Dolnej Saksonii i miasta Hanoweru. Pod wyobrażeniem wzdłuż dolnej krawędzi napis: A. Harbars & Brager. Hannover. Sygn. aut. w obrębie kompoz.