Dzień przodownika nauki w szkole nr 50 w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawiają dzieci ze szkoły nr 50 w Gdańsku w dniu Przodownika Nauki, 1979 rok.