Encyklopedia Ruchu Drogowego. CD 1 [scen. Krzysztof Giżycki ; oprac. graf. Paweł Dziennik ; montaż i oprogram. Adam Włodarczyk]. - Giżycki, Krzysztof; Włodarczyk, Adam (programista); Dziennik, Paweł (Winfor, 2005)
Podstawowe pojęcia z zakresu ruchu drogowego, budowa i eksploatacja pojazdu, testy egzaminacyjne kat. A i T. Ustawa "Prawo o ruchu drogowym" - stan prawny na dzień 1 marca 2005 r.