Antoni Czechow - Wiśniowy sad / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2016)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 16.12.2016 r. na Dużej Scenie. Reżyseria: Anna Augustynowicz, scenografia: Marek Braun.