Antoni Czechow - Wiśniowy sad - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2016)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 16.12.2016 r. na Dużej Scenie. Reżyseria: Anna Augustynowicz, scenografia: Marek Braun.
Na okładce plakat, autor: Wiesław Rosocha.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.