Erazm pogranicza kulturowego : Otton Forst de Battaglia (1889-1965) - Kunicki, Wojciech (1955- ). (1994)
Recenzja książki: Ein Erasmus unserer Zeit : Otto Forst de Battaglia Schriften zur polnischen Literatur / herausgegeben von Marek Zybura. Darmstadt, 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Forst-Battaglia, Otto -- (1889-1965).; Książki -- recenzje -- 1990-.; Literatura polska -- 19 w. -- historia i krytyka; Literatura polska -- 20 w. -- historia i krytyka; Literatura polska -- recepcja -- Austria; Literatura polska -- recepcja -- Niemcy