[Afisz. Incipit] Zawiadomienie: W sobotę dnia 25 maja o godz. 15 odbędzie się w sali Starostwa Powiatowego w Malborku Walne Zebranie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zebraniu, zorganizowanym przez Zarząd MKS "Lechia".