[Afisz. Incipit] Zawiadomienie: W sobotę dnia 25 maja o godz. 15 odbędzie się w sali Starostwa Powiatowego w Malborku Walne Zebranie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zebraniu, zorganizowanym przez Zarząd MKS "Lechia".
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.