[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W posiadaniu osób prywatnych ... znajduje sie sprzet i materiał teletechniczny ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia posiadania sprzętu telekomunikacyjnego.