Ex Libris Lecha +++ : Solidarność / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
Górna część liter napisu Solidarność z białoczerwoną chorągiewką za podwójnym ogrodzeniem z drucianej siatki. U dołu napis: Ex Libris Lecha +++. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.