Ex Libris Lecha +++ : Solidarność - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Wałęsa, Lech (1943- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1982)
Górna część liter napisu Solidarność z białoczerwoną chorągiewką za podwójnym ogrodzeniem z drucianej siatki. U dołu napis: Ex Libris Lecha +++. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.