Poezja nonsensu a życie codzienne / Maria Tarnogórska. - Tarnogórska, Maria
Recenzja książki: Pegaz zdębiał : poezja nonsensu a życie codzienne : wprowadzenie w prywatną teorię gatunków / Stanisław Barańczak. Londyn, 1995.