Maryja nawiedzająca wyzwala ku wolności : (z nauczania kard. S. Wyszyńskiego, Prymasa Polski) / Andrzej F. Dziuba. - Dziuba, Andrzej Franciszek (1950- ).
1. Człowiek wobec nadziei wyzwolenia. 2. Jezus Chrystus tajemnicą wyzwalającą. 3. "Pełna łaski" - wyzwalająca wolność. 4. Służebnica wolności i wyzwolenia. 5. Nawiedzeniowe Ain Karim i Kana. 6. Obecność Matki Pięknej Miłości. 7. W górę serca. 8. Ku wyzwoleniu wspólnotowemu.