Sierpień 80 : Lech Wałęsa przy bramie głównej Stoczni Gdańskiej / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia Lecha Wałęsę przemawiającego przy głównej bramie stoczni gdańskiej, sierpień 1980 r.