[Gdańsk] [Baszta Stągiewna i most] / fot. Tadeusz Wański. - Wański, Tadeusz (1894-1958) (Tadeusz Wański, Fotografik Gdynia ul. Warszawska 5, 1945)
Przedstawia widok ogólny na Basztę Stągiewną z mostem, ok. 1950 r.