Ocena jakości energii elektrycznej w systemach okrętowych z układami przekształtnikowymi / Janusz Mindykowski ; Polska Akademia Nauk. Komitet Elektrotechniki. - Mindykowski, Janusz (1950- ). (Postępy Napędu Elektrycznego i Energoelektroniki, 2001)
Praca jest jednym z efektów realizacji projektu badawczego nr T10A 020 15 finansowanego przez KBN.