Ocena jakości energii elektrycznej w systemach okrętowych z układami przekształtnikowymi - Mindykowski, Janusz (1950- ).; Okrętownictwo i Żegluga (Gdańsk). (Gdańsk : Okrętownictwo i Żegluga, 2001)
Praca jest jednym z efektów realizacji projektu badawczego nr T10A 020 15 finansowanego przez KBN.
Bibliogr. przy rozdz.
Keywords: Statki -- wyposażenie elektryczne; Pomiary elektryczne -- przyrządy; Energia -- kontrola jakości