1962 Ex Libris Kongresszus Paris / SB. - Stettner, Bela (1928-1984) (1962)
Widok na wyspę z katedrą Notre-Dame w Paryżu, u góry napis: 1962 Ex Libris Kongresszus, u dołu: Paris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.