Wystawa zwierząt futerkowych i drobnego inwentarza : Wrocław Hala Ludowa 26-28.XI.1966. ([wydawca nieznany], 1966)
Plakat wystawy zwierząt futerkowych we Wrocławiu w 1966 roku. Przedstawia mordę zwierzątka.