Ogłoszenie publiczne Prezydium Powiatowej Miejskiej Rady Narodowej m. Sopot / Prezydium Miejskiej Rady Narodowej miasta Sopot. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o referendum w Sopocie i spisem obwodów do głosowania.