Ogłoszenie publiczne Prezydium Powiatowej Miejskiej Rady Narodowej m. Sopot - Sopot (Polska). Miejska Rada Narodowa. Prezydium (Wejherowo : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o referendum w Sopocie i spisem obwodów do głosowania.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła