Gdańsk - Wrzeszcz Fragment Osiedla Młodych / fot. J. Korpal - Korpal, Jan (1916-1977) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia fragment Osiedla Młodych w Gdańsku, widoczna zabudowa ul. Michałowskiego, ok. 1965 r.