Ingmar Villqist - Bez tytułu / Teatr Boto, autorka zdjęcia K. Hanulak, autorka plakatu Z. Bartczak. - Bartczak, Z. (artystka) ([wydawca nieznany], 2016)
Plakat przedstawienia, które miała miejsce w sopockim teatrze Boto 1-2.10.2016. Reżyseria: Adam Nalepa. Na plakacie: męska klatka piersiowa.