[Ulotka. Incipit] Vorträge im laufenden Geschäftsjahr ... / Westpreussischer Geschichtsverein in Danzig. ([wydawca nieznany], 1924)
Ulotka ze spisem wykładów dla członków Westpreussischer Geschichtsverein in Danzig od października 1924 do stycznia 1925 roku.