Wiceminister spraw zagranicznych ZSRR w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia wizytę wiceministra spraw zagranicznych ZSRR w Gdańsku, spacer po ulicy Długiej, 29.08.1969 rok.