[Ekslibris] M. Radojewskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Radojewski, Mieczysław Franciszek (1929-2003). ([S. l.], 1965)
Monogram mr, w środku napis: M. Radojewskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Nazwisko aut. wg sygn. aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.